NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Mini frižider za kozmetiku

Minijaturni frižideri preko noći su postali hit na društvenim mrežama. Kozmeticka industruja nudi specijalne, preslatke malecke frižidere koji su specijalno namenjeni da čuvaju vaše kremice, maske, rolere od žada, serume, sprejeve za lice. Kako bismo od svojih beauty preparata dobili maksimum, neke proizvode moramo čuvati na hladnom mestu. Ali nije to jedini razlog. Otkrijte sve prednosti ovog mini aparata.

Mini frižider za kozmetiku

Glavni razlog popularnosti mini frižidera je činjenica da kozmetika koja se čuva na hladnom duže ostaje sveža, ali otkrivamo i još neke razloge za to:

1. PRODUŽAVA SE TRAJNOST KOZMETIKE

Ovo je posebno važno u vrelim letnjim danima – kada je kozmetika više sklona kvarenju. Ovo posebno važni za kremaste i uljane proizvode. Često se dešava da od vlage i toplote u kupatilu losioni za telo ili kreme jednostavno užegnu. Zato je veoma korisno da te proizvode sačuvate od posledica visoke temperature.

2. OHLAĐENI PROIZVODI PRIJAJU KOŽI

Isto kao kada se umijete ledenom vodom i neverovatno vam prija – takav je osećaj i kada nanesete rashladjeni serum ili kremu. Ovo posebno prija tokom vrelih letnjih meseci, ali i prilikom jutarnje nege kože, kada rashladjeni antirid smanjuje podočnjake. Ovaj efekat koža obožava, pokreće se cirkulacija, tonus se poboljšava, a nadutost se smanjuje.

3. MOŽETE DRŽATI KOZMETIKU ODVOJENU OD HRANE

Ne žele svi da drže stvari koje nanose na lice (poput rolera od žada) pored putera i jaja. Neki beauty entuzijasti veruju da treba odvojeno držati hranu i kozmetiku, zato je potpuno opravdana kupovina mini frižidera za kozmetiku.

4. PROIZVODI NA DOHVAT RUKE

Da li želite da kopate po frižideru u potrazi za serumom iznad kuhinjske sudopere? Pretpostavljamo da ne, i da zato ipak ne želite da kozmetiku držite u frižideru za namirnice. Zato proizvodi treba da vam budu na dohvat ruke tamo gde se negujete – u kupatilu ili kod toaletnog stočića.

KOJE PROIZVODE TREBA ČUVATI NA HLADNOM?

prirodnu kozmetiku, jer ne sadrži konzervanse i uvek ima kraći rok.

serume sa retinolom ili vitaminom C, jer su osetljivi na toplotu i svetlost

lakove za nokte (od toplote se dešava da se odvajaju u dve faze i da se zgusnu), tonike, serume, emulzije, mistove za lice, sheet maske, antirid – za cooling efekat na koži,roler od žada i ostale spravice za masažu lica – takođe za cooling efekat.

Izvor: Lepotica.rs

Podeli na Facebook-u

ključne reči: beauty frižider mini frižider skin care fridge cuvanje kozmetike