NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Tinejdžer koji je postao popularniji i od Miley i od Biebera

Njegovi saljivi snimci osvajaju internet. Pogledajte sta to Nash Grier tako dobro radi kad je popularniji i od nekih najvecih tinejdzerskih zvezda danasnjice.

Tinejdžer koji je postao popularniji i od Miley i od Biebera

Nash Grier ima 15 godina i živi u Severnoj Karolini i ima 1,4 miliona obožavatelja na servisu Vines. Više od Miley Cyrus i Justina Biebera! U nastavku proverite i zašto...

Nash već neko vreme oduševljava javnost kratkim i šaljivim video snimcima, a do sada ih je objavio 125. Sve je počelo kada je njegova prijateljica podelila na društvenim mrežama jedan njegov video – za samo nedelju dana prikupio je više od 200.000 obožavatelja. Nakon toga njihov broj je nezaustavljivo rastao, a Nash je nastavio da snima i objavljavljuje nove klipove.

Iako ni njemu samom nije jasno čime je zaslužio toliku popularnost, priznaje kako su najgluplji materijali ujedno najsmešniji i najpopularniji.

Zahvaljujući ovom uspehu Nash je već dobio i neke financijske ponude. A šta to 15-godišnji tinejdžer iz Severne Karoline tako dobro radi – pogledajte na snimku:

 

Podeli na Facebook-u

ključne reči: zvezde tinejdzeri teen nash grier miley video klip popularno vines smesni snimci