NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Sve tajne francuskog poljupca

Mnogi su u strahu pred prvim poljupcem, pitaju se hoće li ga dobro izvesti. Teen vam otkriva umece francuskog poljupca, vodic za ljubljenje kakav do sad niste imali prilike da procitate.

Sve tajne francuskog poljupca

Filmska industrija je lansirala ovu vrstu poljupca u samo nebo romantike. Francuski poljubac postao je sinonim za strast i uzbuđenje. Što je najbolje, ne moraš biti Francuskinja da bi uspešno savladala tehniku ovog čarobnog ljubljenja.

Ovlaži usne. Ako ti labelo nije pri ruci, dovoljno je i da ih ovlažiš jezikom, a to će ujedno biti afrodizijak i za njega. Muškarci naprosto obožavaju taj prizor!

Blago otvorenim usnama obuhvati njegovu donju ili gornju usnu – potpuno je svejedno, a zatim je polako trljaj, što će proizvesti ugodan osećaj.

Zatvori oči. Dok vam se glave približavaju da bi vam se usne stopile u poljubac, gledaj u njegove oči, ali ih potom zatvori i prepusti se uživanju. Naime, gledanje iz te blizine može učiniti da izgledaš zrikavo, a to nikako ne želiš. Ipak, za muškarce kruži glas da vole da gledaju partnerku dok se ljube, jer ih to uzbuđuje. Odluka je dakle na tebi.

Započni poljubac lagano, sa blago pritvorenim usnama. Iako francuski poljubac važi za poljubac otvorenih usta, ne treba ga započinjati naglo. Ne navaljuj kao da ćeš pojesti partnera. Umesto toga, polako otvaraj usta.

Za poljubac je potrebno dvoje. Ne vole svi poljubac na francuski način, i osećaj da se tuđi jezik petlja po njihovim ustima. Ukoliko si spremna da isprobaš ovu vrstu poljupca, lagano rastvori usne tokom poljupca, i svojim jezikom nežno mazi njegove usne. To će mu biti dovoljan znak da si spremna da pokušaš. Ipak, ako on krene naglo i na juriš osvoji tvoje krajnike, slobodno se povuci, i reci da ti to ne prija.  

Istražuj jezikom. Ukoliko vam se oboma sviđa poljubac otvorenih usta, polako otvaraj usta i blago svojim jezikom istražuj partnerova usta. Jezik je jako osetljiv mišić, i već samo dodirivanje jezicima pričiniće vam oboma veliko zadovoljstvo.

Ljubite se polagano. Iako su strasni poljupci ponekad dobri, da bi zaista uživali u francuskom, morate se ljubiti nežno i sporo. Odvojite vreme za istraživanje partnerovih usta.  

Diši. Ako se ljubiš dugo, možda u međuvremenu zaboraviš da dišeš od silnog uživanja, ili od straha da ne pokvariš trenutak time što ćeš, bože moj, udahnuti vazduh koji put. Ipak, zapamti. Hvatanje daha i modro lice nisu nimalo poetične situacije. Zato, lagano diši kroz nos tokom ljubljenja.  

Takođe, budi oprezna ako jedno od vas, ili oboje nosite protezu. Moguće je da se zakače jedna o drugu, što može da bude neprijatno, a da ne spominjemo mogućnost da posečete jezik.

Tokom ljubljenja dolazi do pojačanog lučenja pljuvačke, što naročito važi za francuski poljubac. Zato povremeno napravi pauzu da progutaš višak, da ne bi ugrozila romantiku.

Isto tako, zapamti da tvrd jezik smeta ljubljenju isto koliko i previše mek. Zato, neka tvoj jezik bude razigran, ponekad podatan, ponekad zahtevan.

Mešaj stilove. Iako ti se sviđa francuski poljubac, probaj da uvedeš i nešto drugo u igru – recimo, ponekad se pozabavi više usnama nego jezikom. Istražuj umetnost ljubljenja.

Koristi i ruke. Bilo da obuhvataš njegovo lice rukama, grliš ga, ili se pak poigravaš njegovom kosom, sve je dopušteno, osim da ti ruke landaraju bez smisla. Dakle, pokaži mu da se osećaš prijatno i opušteno u njegovoj blizini.  

Pročitaj govor njegovog tela. Svaka osoba se ljubi na drugačiji način, i zato ne postoji pravi način za ljubljenje. Trik je u tome da otkriješ šta zapravo prija tvom partneru. Ako se on recimo često povlači tokom ljubljenja, možda je vreme da malo usporiš. Njegovi uzdasi pokazaće ti da li mu se nešto sviđa ili ne.

Iskustvo se stiče. Tvoji poljupci biće sve bolji sa vremenom, i zato, budi vredna. Ipak, nemoj se iznenaditi ako otkriješ da tvoj sadašnji dečko ne voli da se ljubi na način na koji je bivši obožavao. Umesto da očajavaš, prilagodi se, i ispitaj šta njemu zaista prija. 

Podeli na Facebook-u

ključne reči: ljubav francuski poljubac poljubac saveti veze kako se ljubiti tajne francuskog poljupca